Dagelijks werken aan een gezonde werkomgeving

Schoonmaakbedrijf Artimi is gespecialiseerd in goed en gedegen schoonmaakonderhoud en raambewassing van onder meer kantoren, scholen en appartementencomplexen. Dagelijks werken wij aan een representatief schoon gebouw bij onze klanten met als doel het creëren van een gezonde en motiverende werkomgeving voor hun medewerkers. Een schone en prettige werkomgeving heeft namelijk een wezenlijk positief effect op de werksfeer en kan het ziekteverzuim terugdringen.
Uit onze contact en met bedrijven is gebleken dat er behoefte is aan een uitgebreider facilitair dienstenpakket dan nu veelal in de markt aangeboden wordt. Het betreft hier vooral werkzaamheden die al dan niet schoonmaak gerelateerd zijn, zoals:

  • Het inrichten van sanitaire ruimten (ophangen dispensers, spiegel).
  • Het uitvoeren van kleine technische werkzaamheden (lamp verwisselen, schilderij ophangen, verstopping verhelpen).
  • Het uitvoeren van extra schoonmaakwerkzaamheden (tapijt reinigen, aanbrengen vloerwas, raambewassing).
  • Het verzorgen van voorraden (koffle, vaatwas tabletten, toiletpapier, papieren handdoeken).

Herkent u dit? Wij zijn al vele bedrijven in Leiden van een dergelijk dienstenpakket van dienst tegen vaak zeer gunstige tarieven.

CONTACT

Laat uw contact gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

24/7 bereikbaar

Wij zijn de hele week bereikbaar voor vragen, offertes en ondersteuning. U kunt ons bellen op 071-7504382 of 06-20771779 van 08:00 tot 19:00. Daarna kunt u ons snel met dit contact formulier bereiken.

Maandag - Vrijdag

Wij werken doorgaans van maandag tot en met vrijdag. Uiteraard leveren wij ook maatwerk in het weekend. Neem hiervoor contact met ons op om de verschillende mogelijkheden na te gaan. Wij streven met maatwerk altijd naar de beste klantenservice mogelijk. Bel snel!