Schoonmaakbedrijf Artimi

schoonmaak emmer1Een groeiend schoonmaakbedrijf dat investeert in relaties
Schoonmaakbedrijf Artimi in Noordwijk is een belangrijke speler geworden in de regio Leiden en kenmerkt zich door de kennis, service en expertise op het gebied van facilitaire dienstverlening. Wij denken mee met onze klanten en investeren graag in een hechte relatie en lange termijn samenwerking. Belangrijke bouwstenen hierbij zijn transparantie, openheid, optimale onderlinge contacten en klantgericht denken. We zijn een laagdrempelige organisatie met korte lijnen, waardoor de communicatielijn tussen klant en bedrijf kort en persoonlijk is.

Behalve het investeren in een goede klantrelatie, besteden wij veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Wij zijn ervan overtuigd dat ons succes voor een groot deel wordt bepaald door de mate van inzet van ons uitvoerend personeel. Ook streven wij naar een prettige werkomgeving voor onze mensen, omdat wij weten dat een goede werksfeer effect heeft op de kwaliteit van het werk.

Werkprogramma als basis...

Artimi Schoonmaak werkt uitsluitend met werkprogramma’s met een optimale prijs- en prestatieverhouding. Dit programma wordt opgesteld conform de wensen van de klant, waarbij wij een adviserende rol innemen. Bij de opstelling van het programma zullen wij onder meer rekening houden met de primaire werkprocessen binnen het bedrijf en de gebruikersintensiteit van het pand. Uiteraard vormen representatie en hygiëne hierin de basis. Een helder programma, zodat voor beide partijen duidelijk is waar, wanneer en welke schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Voortdurend werken aan kwaliteit...

Niet alleen wordt onze dienstverlening afgestemd op uw wensen, ook peilen wij tussentijds uw tevredenheid over het door ons geleverde schoonmaakwerk. Verder zorgen periodieke kwaliteitscontroles voor de handhaving van het door ons gewenste kwaliteitsniveau. Door deze tussentijdse evaluatie en ons streven naar continue verbetering, kunnen wij onze dienstverlening voortdurend verbeteren.

Verder hechten wij veel belang aan de continuïteit van ons personeel op de werkvloer, dit draagt bij aan de kwaliteit van de dienstverlening. In geval van ziekte of vakantie dragen wij daarom zorg voor vaste, ervaren invalkrachten die onder begeleiding de schoonmaakwerkzaamheden over zullen nemen.

Wij willen een bedrijf zijn waar klanten graag klant blijven en waar mensen graag blijven werken. 

 
 

CONTACT

Laat uw contact gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

24/7 bereikbaar

Wij zijn de hele week bereikbaar voor vragen, offertes en ondersteuning. U kunt ons bellen op 071-7504382 of 06-20771779 van 08:00 tot 19:00. Daarna kunt u ons snel met dit contact formulier bereiken.

Maandag - Vrijdag

Wij werken doorgaans van maandag tot en met vrijdag. Uiteraard leveren wij ook maatwerk in het weekend. Neem hiervoor contact met ons op om de verschillende mogelijkheden na te gaan. Wij streven met maatwerk altijd naar de beste klantenservice mogelijk. Bel snel!